Gebedswerk

30 Nov -1


Bidden helpt! Bij God is het niet belangrijk hoeveel mensen er bidden, noch hoe hard je bidt of hoe lang je bidt; maar of er in geloof en vertrouwen gebeden wordt. In ons werk zijn er momenteel 2 digitale gebedsgroepjes, die ieder thuis en toch samen, voor persoonlijke noden bidden. 

Onze bidders kennen alleen de voornaam en de gebedsvraag. Aniëla Sirks coördineert dit gebedswerk.We mogen op deze manier mensen tot steun zijn die gebed nodig hebben, maar de weg naar voorbede voor hun situatie niet goed weten te vinden in hun eigen kerk.


Als jij graag gebed wilt voor een specifieke situatie, neem dan contact op met Aniëla. Zij zal je via de mail proberen om eerst je vraag helder te krijgen en deze dan door te geven aan onze gebedspartners.

Gedurende een periode van gebed, soms eenmalig, vaak wat langere periode, onderhoudt Aniëla het contact tussen de bidders en de aanvrager.
We letten tijdens deze periode van voorbede op Gods leiding en Gods spreken. We vertrouwen er op dat het bidden iets heilzaam gaat uitwerken! 

Denk in dit verband aan Romeinen 8: 26! 

Wil je een gebedsvraag doen, mail Aniëla en zij neemt via de mail contact met jou op. Mail Aniëla nu...

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? We hebben een aantal toegewijde en gelovige buddy's, die van harte (digitaal) een poosje met je meelopen.

Nabijweekend

Nieuwe nabijweekenden zijn gereserveerd voor 2020. Je kunt je binnenkort hiervoor opgeven!

Eva 2.0

God neemt vrouwen serieus. Hij rust ons toe tot onbelemmerde dienst in Zijn Koninkrijk. Laat je in 10 avonden onderdompelen in zoveel bijbels houvast dat jou vrijzet en zegent om je Heer te dienen bij welke taak dan ook!

Bemoedigend onderweg met Jezus (40 dagen serie)

Volg via Facebook onze prachtige 40 dagen serie!