Leef verbonden

30 Nov -1

Het nieuwste bemoedigingsboekje Verbonden is een waardevol cadeautje aan jezelf of aan iemand anders!

We weten allemaal dat onze verbindingen onder druk kunnen staan, dat vriendschappen en relatie's gebroken kunnen worden. Liefhebben lijkt onlosmakelijk verbonden met  pijn. (Love hurts) 

Verbonden houdt ons denken over normen en waarden in relaties tegen het licht van het Woord van God. In het boek een aantal levenslessen. Verbindingen heel houden, mensen heel laten, een onderwerp van mijn hart. Ik leerde dat ik over sommige dingen anders moest gaan denken. Over het ene, zoals vergeving, moest ik serieuzer worden dan ik tevoren deed, over het andere,  zoals gebruik van boze woorden, iets minder serieus. 

Bij dit boekje zijn 14 bemoedigingsfilmpjes gemaakt, passend bij elk hoofdstuk; deze video's zijn uitermate geschikt om het gesprek over het onderwerp in te leiden, als je het boekje samen met iemand wilt lezen. 

Je vindt deze filmpjes op onze site. Volg deze route: Op de homepagina kies je de tweede knop verbonden.  De filmpjes komen nu tevoorschijn.  

Leer in de ruimte en vrijheid om te gaan met anderen, leer deze levenslessen vanuit het Woord van God. Degene die ons in samenhang en relatie heeft gemaakt!

Lees verbonden en leef verbonden! 

Verbonden is te koop is elke goede (christelijke) boekhandel, of op onze website. 

Prijs € 9,99
96 blz. 
ISBN: 

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? Denk dan eens aan een buddy. We zijn geen hulpverleners, maar meelevers! Onze buddy is iemand die voor een periode van ongeveer drie maanden digitaal met je optrekt, voor je bidt en over je vragen nadenkt. Het is persoonlijk bemoedigen van mens tot mens, in de naam van Jezus.

Gebedswerk

Bidden helpt! Bij God is het niet belangrijk hoeveel mensen er bidden, noch hoe hard je bidt of hoe lang je bidt; maar of er in geloof en vertrouwen gebeden wordt. In ons werk zijn tot nu toe er 3 digitale gebedsgroepjes die ieder thuis , maar toch samen, voor persoonlijke noden bidden.

Nabijweekend

Kom, nu is het tijd om nabij te komen! Je kunt je nu opgeven voor september! Geef je op, en ontdek de kracht van nabijheid.