Nabijweekend

30 Nov -1

Nabijweekenden 2018  Thema: Relatie door nabijheid!   


Twee nieuwe weekenden gepland voor 2018   

1. 6 / 7 / 8 juli 2018 (18e) (bestemd voor alleen vrouwen) 

2. 28 / 29 / 30 september 2018  (19e) (we moedigen voor dit weekend vooral ook echtparen aan om te komen!)  

Geef je nu op voor het eerstkomende nabijweekend. Gebruik daarvoor het onderstaande inschrijfformulier. (Scrol naar beneden, nog voorbij de foto's hieronder...)


LET OP: Opgeven voor het tweede weekend heeft geen zin. Aanmeldingen voor september worden pas na 15 JULI in behandeling genomen. Geef je dus niet eerder op. TIP: (zet 15 juli in je agenda, (aanmelden Nabijweekend) als je nu al weet dat je voor het tweede weekend wilt gaan.


Wat is een nabijweekend? 

We zijn samen bijna 48 uur lang dichtbij de tegenwoordigheid van onze Heer. 
Onze nabijheid kent 4 gebieden: Bij onze Heer Jezus, nabij Gods Woord, nabij jezelf en dicht bij elkaar zijn.
We weten ons voor deze weekenden diep afhankelijk van Gods leiding en Zijn aanwezigheid. 

We zien je als gast, en willen graag dat je je te thuis voelt.  
Daarom is je bed al opgemaakt, wordt er heerlijk voor je gekookt en ben je met ons in een gezellig knus onderkomen met een enorme tuin en ruimte om het huis heen. Een plek waar je wandelen kunt, om dommelen in de zon, of heerlijk bijkomen tijdens een creative workshop.

We willen het weekend toegankelijk houden voor iedereen, daarom kost het slechts € 75,00 per persoon!  

Start: Welkom vanaf 16.00 uur - 17.00 uur (koffie en thee staat klaar), we eindigen op zondagmiddag om 16.00 uur. 

Een nabijweekend is een geweldige kans om je zelf dicht bij de Heer te brengen. 

Aanmelden... hoe werkt dat bij ons?

Per weekend kunnen wij slechts 10 tot 15 deelnemers (m/v) uitnodigen om te komen. We stellen daarom biddend en met zorg iedere groep gasten samen. Dat is elke keer een uitdaging: Heer, wie mogen we deze keer uitnodigen? 

Hoeveel gasten kunnen komen, hangt ook af van wélke gasten er komen. De meeste kamers zijn bedoeld om met 2 of 3 mensen te slapen. We hebben beperkt ruimte voor mensen (m/v) die graag alleen slapen. (er zijn hiervoor o.a. ook 2 kleine caravans beschikbaar.) 

Tip: Je kunt ook met je eigen caravan of camper het weekend meemaken, eventueel gekoppeld aan een paar extra kampeerdagen. 

BELANGRIJK: We moedigen in het bijzonder broeders en zusters aan die vanwege fysieke beperkingen, er niet makkelijk op uit trekken. Misschien kun je komen in combinatie met je mantelzorger. Overleg met onze gastvrouw, Gery Luinstra, eigenaresse van Lely van Sharon. Zij kan je precies informeren over deze unieke mogelijkheid. 

NA JE AANMELDING word je binnen ongeveer twee weken gebeld door iemand van het Nabijteam.
We bellen je op om je alvast iets beter te leren kennen. We vertellen je graag iets meer over onze nabijweekend, ook horen wij graag van jou waarom jj je opgeeft voor een weekend. Wat je er zelf van verwacht en of er misschien nog extra aandachtspunten zijn waar we rekening mee moeten / kunnen houden.

Betaling en annulering 

Ongeveer zes weken voor het weekend komen we bij elkaar als Nabij-team en stellen we biddend de groep vast. De dag er na wordt iedereen op de hoogte gebracht door onze gastvrouw Gery Luinstra. Je hoort altijd van ons, ongeacht of je wel of niet wordt uitgenodigd te komen. 

WORD JE UITGENODIGD, dan vragen we je om binnen 14 dagen € 75,00 aan ons over te maken. (spaar hier eventueel alvast voor) Met deze betaling staat jouw reservering vast. Annuleren is tot 3 weken voor het weekend mogelijk in bijzondere omstandigheden. 

WORD JE NIET UITGENODIGD,  laat je dan niet ontmoedigen! Dit heeft dikwijls geen persoonlijke reden. Probeer het gewoon een volgend weekend nog een keertje.   

De nabijweekenden zijn een initiatief van Stichting Bemoedigingssite. Het dient geen enkel commercieel doel. Houd daar rekening mee. Je wordt ontvangen door een team van vrijwilligers die zich allemaal inzetten omdat ze de waarde van deze weekenden zien. 

Keer op keer ervaren we dat God ons overlaadt met zijn gunstbewijzen. Het is zo waar: Waar liefde woont, gebiedt de Heer zijn zegen. Kom dat zelf ervaren! Rijk is nabijheid als geloof, hoop en liefde hand in hand gaan en ons omringen. 

Zin gekregen? Geef je dan nu op, zie onder de foto's het aanmeldformulier! Vul dit in en we nemen contact met je op.
Gods zegen en zijn nabijheid zijn er ook voor jou! 


namens het Nabij-team, Atty, Bea, Gery, Gerlinde en Gerry 
   

Aanmelding nabijweek

Wil je graag het komende nabijweekend mee komen maken? Dat zouden we heel mooi vinden! We hopen dat we jou straks mogen uitnodigen om te komen. Daarom drie tips:

  • Houd de datum van het eerst komende weekend alvast vrij in je agenda.
  • Zorg dat je telefoonnummer goed wordt doorgegeven! Je word gebeld.
  • Spaar alvast voor dit weekend!

Wat we nu graag van je willen weten:

Accepteer de privacy voorwaarden

Binnen twee weken neemt iemand van ons Nabijteam telefonisch contact met je op. We willen graag met je kennis maken en jouw vragen beantwoorden. Ontvang je geen telefoon in deze twee weken of ben je slecht telefonisch bereikbaar, laat het ons dan weten: mail met Gery Luinstra, gastvrouw nabijweekenden.

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? We hebben een aantal toegewijde en gelovige buddy's, die van harte (digitaal) een poosje met je meelopen.

Gebedswerk

Bidden helpt! Heb jij gebed nodig, wij werken tot nu toe met twee kleine gebedsgroepjes die voor persoonlijke noden willen bidden. Dit geloofswerk wordt met zorg en grote vertrouwelijkheid omgeven.

Eva 2.0

God neemt vrouwen serieus. Hij rust ons toe tot onbelemmerde dienst in Zijn Koninkrijk. Laat je in 10 avonden onderdompelen in zoveel bijbels houvast dat jou vrijzet en zegent om je Heer te dienen bij welke taak dan ook!

Bemoedigend onderweg met Jezus (40 dagen serie)

Volg via Facebook onze prachtige 40 dagen serie!