Nabijweekend

30 Nov -1

"Kom! In het licht", van 27-29 september 2019  (VOL) 

Wat is een Nabijweekend?  

We zijn samen letterlijk bijna 48 uur lang dichtbij en in de tegenwoordigheid van onze Heer. Nabijheid staat centraal. Nabij onze Heer, nabij Zijn Woord, nabij je eigen hart, en nabij elkaar. 

We hebben ons programma zo samengesteld dat allerlei aspecten van deze 'Nabijheid' aandacht krijgen. Er is rust, ontspanning en een verzorgd programma waar we samen in optrekken. We weten ons in dit alles diep afhankelijk van Gods leiding en Zijn aanwezigheid. 

We zien je als onze gast, en willen graag dat je je te thuis voelt.  
Daarom is je bed al opgemaakt, wordt er heerlijk voor je gekookt en ben je met ons in een eenvoudig maar knus onderkomen, ergens midden op het noordelijke platteland.

Er is een grote tuin, ruimte om te wandelen, of te dommelen in de zon. Je kunt je uitleven in het samen zingen, of tijdens een creatieve workshop.

Boven dit alles willen we graag dat je je thuis voelt en welkom, want we geloven dat juist dan God alle kans en ruimte krijgt om met ons samen te zijn en onder ons te werken met zijn Heilige Geest. Als we onszelf mogen zijn, als er ontspanning komt, als we zijn in een klimaat van liefde en acceptatie, dan komen we open voor Gods werk. In deze intieme en betrouwbare nabijheid kan ook alles besproken worden dat aandacht en zorg verdiend. Nabijheid heeft altijd een positief verkwikkend resultaat. Daar bidden we voor en hier gaan we voor. 

We willen het weekend toegankelijk houden voor iedereen, daarom kost dit goed verzorgde weekend slechts € 80,00 per persoon!  

Start: Welkom vanaf 16.00 uur - 17.00 uur (koffie en thee staat klaar), we starten met een warme avondmaaltijd. We eindigen op zondagmiddag rond 16.00 uur. 

Tips:

* Je kunt ook met je eigen caravan of camper of tent het weekend meemaken, eventueel gekoppeld aan een paar extra kampeerdagen. 

* Ook  is het mogelijk om in Lelie van Sharon rond het weekend een paar extra dagen te boeken op basis van B&B. 

De nabijweekenden zijn een initiatief van Stichting Bemoedigingssite. Het dient geen enkel commercieel doel. Houd daar rekening mee. Je wordt ontvangen door een team van vrijwilligers die zich allemaal inzetten omdat ze de waarde van deze weekenden zien. 

Keer op keer ervaren we dat God ons overlaadt met zijn gunstbewijzen. Het is zo waar: Waar liefde woont, gebiedt de Heer zijn zegen. Kom dat zelf ervaren! Rijk is nabijheid als geloof, hoop en liefde hand in hand gaan en ons omringen. 

Is een Nabijweekend ook iets voor jou, geef je dan op. Het zal je zeker goed doen! 

namens het Nabij-team, Atty, Bea, Gery, Gerlinde en Gerry 


   

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? We hebben een aantal toegewijde en gelovige buddy's, die van harte (digitaal) een poosje met je meelopen.

Gebedswerk

Bidden helpt! Heb jij gebed nodig, wij bidden graag voor je. Dit gebedswerk wordt met zorg, vertrouwelijkheid, en in alle rust voor Gods aangezicht gedaan.

Eva 2.0

God neemt vrouwen serieus. Hij rust ons toe tot onbelemmerde dienst in Zijn Koninkrijk. Laat je in 10 avonden onderdompelen in zoveel bijbels houvast dat jou vrijzet en zegent om je Heer te dienen bij welke taak dan ook!

Bemoedigend onderweg met Jezus (40 dagen serie)

Volg via Facebook onze prachtige 40 dagen serie!