Nabijweekend

30 Nov -1

 Schrijf je nu in, je wordt binnen een week door iemand van ons team gebeld.


Nabijweekenden 2017


  1.  19/20/21 mei  (vol, zeer gezegend.) 
  2.  7/8/9 juli  (bijna vol !!) 
  3. 15/16/17 september (staat open voor inschrijving) 

Wat is een nabijweekend? 

Met elkaar bijna 48 uur lang dichtbij onze Heiland zijn
Nabijheid: Bij de Heer, bij het Woord, bij jezelf en bij elkaar
Het weekend wordt geheel verzorgd en kost slechts € 75,00 per persoon!
Van vrijdagmiddag 17.00 uur (start met warme maaltijd) tot zondagmiddag 16.00 uur.

Een geweldig weekend om mee te maken! Kleinschalig, veel zorg en persoonlijke aandacht en een fantastische catering! 

Aanmelden

Per weekend kunnen wij slechts 10 tot 15 deelnemers uitnodigen om te komen. Daarom stellen we biddend en met zorg iedere groep gasten samen. Dat is elke keer een uitdaging: Heer, wie mogen we deze keer uitnodigen? 

Hoeveel gasten kunnen komen, hangt ook af van wélke gasten er komen. De meeste kamers zijn bedoeld om met 2 of 3 mensen te slapen. We hebben beperkt ruimte voor mensen (m/v) die graag alleen slapen.

Er ontstaan soms nieuwe mogelijkheden als mensen met hun eigen caravan of camper het weekend komen meemaken. 

Broeders en zusters die niet naar een christelijke conferentie kunnen gaan, vanwege hun fysieke beperkingen, willen we juist aanmoedigen om naar ons te komen. In Lely van Sharon beschikken we ook over één zorgkamer met twee bedden, waar we een of twee gasten kunnen herbergen die fysiek beperkt zijn. In deze situatie - en a.u.b alleen in deze situatie-  kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met onze gastvrouw, Gery Luinstra, de eigenaresse van Lely van Sharon. Zij kan je volledig informeren over deze mogelijkheid. 

Na je aanmelding word je binnen een week gebeld door iemand van het nabijteam.

Dit persoonlijk bellen doen we om je alvast wat beter te leren kennen en jou de gelegenheid te bieden je vragen aan ons te stellen. We willen je met alle liefde iets meer vertellen over een nabijweekend. Ook zouden we graag van je horen waarom jij wilt komen, wat je er van verwacht en of er nog extra aandachtspunten voor ons zijn.

Betaling en annulering 

Zes weken voor het weekend plannen we onze Nabij vergadering, waar we biddend en zoekend een goede groep samen te stellen voor het nieuwe nabijweekend. Zodra we dit weten, word je door Gery Luinstra op de hoogte gebracht. Je hoort altijd van ons, ongeacht of je wel of niet wordt uitgenodigd te komen. 

Als dit bekend is, vragen we je ook om binnen 14 dagen € 75,00 aan ons over te maken. Alleen met betaling staat de reservering vast. Annuleren is in bijzondere omstandigheden mogelijk en gaat in goed overleg.

Bedenk bij dit alles dat wij de Nabijweekenden niet ondernemen met een commercieel doel. Het verzorgen van deze weekenden gebeurt met een team van vrijwilligers die zich allemaal belangeloos inzetten. Keer op keer zien we hoe God ons overlaadt met zijn onmisbare zegen en gunstbewijzen. Waar liefde woont, gebiedt de Heer zijn zegen. Dat mag jij komen ervaren!

Word je om welke reden dan ook, niet door ons uitgenodigd, laat je dan vooral niet ontmoedigen! Het heeft dikwijls geen persoonlijke reden, maar organisatorisch. Soms komen gasten ook voor een tweede keer, ook dat heeft vaak een reden. 

heb je zin om een weekend mee te maken? Vul dan nu het aanmeldformulier zorgvuldig in. Wij nemen telefonisch contact met je op. 

Namens het Nabij-team,

Atty, Bea, Gery, Gerlinde en Gerry 


   

Aanmelding nabijweek

Wil je graag het komende nabijweekend mee komen maken? Dat zouden we heel mooi vinden! We hopen dat we jou straks mogen uitnodigen om te komen. Daarom drie tips:

  • Houd de datum alvast vrij in je agenda.
  • Zorg dat je telefoonnummer goed wordt doorgegeven! Je wordt gebeld.
  • Spaar alvast voor dit weekend!

Wat we nu graag van je willen weten:

Binnen twee weken neemt iemand van ons Nabijteam telefonisch contact met je op. We willen graag met je kennis maken en jouw vragen beantwoorden. Ontvang je geen telefoon in deze twee weken of ben je slecht telefonisch bereikbaar, laat het ons dan weten: mail met Gery Luinstra, gastvrouw nabijweekenden.

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? Denk dan eens aan een buddy. We zijn geen hulpverleners, maar meelevers! Onze buddy is iemand die voor een periode van ongeveer drie maanden digitaal met je optrekt, voor je bidt en over je vragen nadenkt. Het is persoonlijk bemoedigen van mens tot mens, in de naam van Jezus.

Gebedswerk

Bidden helpt! Bij God is het niet belangrijk hoeveel mensen er bidden, noch hoe hard je bidt of hoe lang je bidt; maar of er in geloof en vertrouwen gebeden wordt. In ons werk zijn tot nu toe er 3 digitale gebedsgroepjes die ieder thuis , maar toch samen, voor persoonlijke noden bidden.

Leef verbonden

Lees Verbonden en leef verbonden! Wees goed bezig met je gevoelens van liefde, vriendschap en verbondenheid.