Nabijweekend

30 Nov -1

Nabijweekenden! Dit jaar zal er geen nabijweekend meer georganiseerd worden, we komen in 2019 hierop D.V. terug! 


Wat is een nabijweekend? 

We zijn samen bijna 48 uur lang dichtbij en in de tegenwoordigheid van onze Heer. 
We weten ons voor deze weekenden diep afhankelijk van Gods leiding en Zijn aanwezigheid. 

We zien je als gast, en willen graag dat je je te thuis voelt.  
Daarom is je bed al opgemaakt, wordt er heerlijk voor je gekookt en ben je met ons in een gezellig knus onderkomen met een enorme tuin en ruimte om het huis heen. Er is plek om te wandelen, of te dommelen in de zon, een fris duikje te nemen of je uitleven tijdens een creatieve workshop. Maar boven alles willen we graag dat je je thuis voelt. We bidden voor onze gasten dat God het weekend gebruikt ten goede in hun leven! 

We willen het weekend toegankelijk houden voor iedereen, daarom kost het slechts € 75,00 per persoon!  

Start: Welkom vanaf 16.00 uur - 17.00 uur (koffie en thee staat klaar), we eindigen op zondagmiddag om 16.00 uur. 

Aanmelden... hoe werkt dat bij ons?

Per weekend kunnen wij slechts 10 tot 15 deelnemers (m/v) uitnodigen om te komen. Daarom werken we via een bepaalde werkwijze, waarin we God zoeken en Hem vragen ons de weg te wijzen. Aanmelden betekent niet vanzelf sprekend ook uitgenodigd worden.

We stellen daarom biddend en met zorg iedere groep gasten samen. Dat is onze uitdaging: Heer, wie mogen we deze keer uitnodigen? 

Hoeveel gasten we per keer kunnen uitnodigen, hangt ook af van wélke gasten er komen. De meeste kamers zijn bedoeld om met 2 of 3 mensen samen te slapen. We hebben beperkt ruimte voor mensen die graag alleen slapen. (er zijn hiervoor o.a. ook 2 kleine caravans beschikbaar.) 

Tip: Je kunt ook met je eigen caravan of camper het weekend meemaken, eventueel gekoppeld aan een paar extra kampeerdagen. 

BELANGRIJK:

Speciaal moedigen we zusters (soms mannen, soms echtparen) aan die vanwege fysieke beperkingen, er niet makkelijk op uit trekken. Overleg met onze gastvrouw, Gery Luinstra, eigenaresse van Lely van Sharon. Zij kan je precies informeren over deze unieke mogelijkheid. Misschien kun je komen in combinatie met je mantelzorger. 

NA JE AANMELDING word je binnen ongeveer twee weken gebeld door iemand van het Nabijteam.
We bellen je op om je alvast iets beter te leren kennen.
We vertellen je graag iets meer over onze nabijweekend, ook horen wij graag van jou waarom jj je opgeeft voor een weekend. Wat je er zelf van verwacht en of er misschien nog extra aandachtspunten zijn waar we rekening mee moeten / kunnen houden.

Betaling en annulering 

Ongeveer zes weken voor het weekend komen we bij elkaar als Nabij-team en stellen we biddend de groep vast. De dag er na wordt iedereen op de hoogte gebracht door onze gastvrouw Gery Luinstra. Je hoort altijd van ons, ongeacht of je wel of niet wordt uitgenodigd te komen. 

WORD JE UITGENODIGD, dan vragen we je om binnen 14 dagen € 75,00 aan ons over te maken. (spaar hier eventueel alvast voor) Met deze betaling staat jouw reservering vast. Annuleren is tot 3 weken voor het weekend mogelijk in bijzondere omstandigheden. 

WORD JE NIET UITGENODIGD,  laat je dan niet ontmoedigen! Dit heeft dikwijls geen persoonlijke reden. Probeer het gewoon een volgend weekend nog een keertje.   

De nabijweekenden zijn een initiatief van Stichting Bemoedigingssite. Het dient geen enkel commercieel doel. Houd daar rekening mee. Je wordt ontvangen door een team van vrijwilligers die zich allemaal inzetten omdat ze de waarde van deze weekenden zien. 

Keer op keer ervaren we dat God ons overlaadt met zijn gunstbewijzen. Het is zo waar: Waar liefde woont, gebiedt de Heer zijn zegen. Kom dat zelf ervaren! Rijk is nabijheid als geloof, hoop en liefde hand in hand gaan en ons omringen. 

Zin gekregen? Geef je dan nu op, zie onder de foto's het aanmeldformulier! Vul dit in en we nemen contact met je op.
Gods zegen en zijn nabijheid zijn er ook voor jou! 


namens het Nabij-team, Atty, Bea, Gery, Gerlinde en Gerry 


   

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? We hebben een aantal toegewijde en gelovige buddy's, die van harte (digitaal) een poosje met je meelopen.

Gebedswerk

Bidden helpt! Heb jij gebed nodig, wij werken tot nu toe met twee kleine gebedsgroepjes die voor persoonlijke noden willen bidden. Dit geloofswerk wordt met zorg en grote vertrouwelijkheid omgeven.

Eva 2.0

God neemt vrouwen serieus. Hij rust ons toe tot onbelemmerde dienst in Zijn Koninkrijk. Laat je in 10 avonden onderdompelen in zoveel bijbels houvast dat jou vrijzet en zegent om je Heer te dienen bij welke taak dan ook!

Bemoedigend onderweg met Jezus (40 dagen serie)

Volg via Facebook onze prachtige 40 dagen serie!