Nabijweekend

30 Nov -1

"Kom! In het licht", van 27-29 september 2019 


Hoe verloopt een aanmelding?

Na je opgave word je binnen een week gebeld door iemand van het nabijteam. We maken graag telefonisch even kennis met je, bespreken bijzonderheden en beantwoorden jouw vragen over het weekend. 

15 augustus sluit de mogelijkheid van opgeven en een dag later hebben we onze nabij-vergadering gepland. We zullen dan biddend en zoekend naar wijsheid de nieuwe groep gaan samenstellen, naar onze mogelijkheden.

Hierna zullen we alle aanmelders op de hoogte brengen of we jou wel of niet mogen uitnodigen voor het komende weekend.

We realiseren ons dat het soms wat onbekend en vreemd kan overkomen, maar in alle oprechtheid zoeken we Gods leiding bij het vormen van een nieuwe klein groep.

We hebben maar beperkt plaats, iedere plaats is kostbaar, iedere gast ook! Daarom werken we niet met het gebruikelijke ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt.’

Als je uitgenodigd wordt:

WORD JE UITGENODIGD, dan vragen we je om binnen 14 dagen € 80,00 aan ons over te maken. 

Met deze betaling staat jouw reservering vast. Annuleren is tot 3 weken voor het weekend mogelijk in bijzondere omstandigheden. 

WORD JE NIET UITGENODIGD,  laat je dan niet ontmoedigen! Dit heeft dikwijls geen persoonlijke reden. Probeer het gewoon een volgend weekend nog een keertje.   

Hoeveel gasten we per keer kunnen uitnodigen, hangt sterk af van wélke gasten er komen. De meeste kamers zijn bedoeld om met 2 of 3 mensen samen te slapen. We hebben beperkt ruimte voor mensen die graag alleen slapen. (er zijn hiervoor o.a. ook 2 kleine caravans beschikbaar.) 

En verder... Wat is een Nabijweekend?  

We zijn samen letterlijk bijna 48 uur lang dichtbij en in de tegenwoordigheid van onze Heer. Nabijheid staat centraal. Nabij onze Heer, nabij Zijn Woord, nabij je eigen hart, en nabij elkaar. 

We hebben ons programma zo samengesteld dat allerlei aspecten van Nabijheid aandacht krijgen. We weten ons voor de opzet van deze weekenden diep afhankelijk van Gods leiding en Zijn aanwezigheid. 

We zien je als gast, en willen graag dat je je te thuis voelt.  
Daarom is je bed al opgemaakt, wordt er heerlijk voor je gekookt en ben je met ons in een gezellig knus onderkomen ergens midden in het weide, landelijke platteland.

Er is een grote tuin, veel ruimte, een plek om te wandelen, of te dommelen in de zon. Je kunt je uitleven in het samen zingen, of tijdens een creatieve workshop. Boven dit alles willen we graag dat je je thuis voelt. Want we geloven dat God juist alle kans en ruimte krijgt, als we ons thuisvoelen. Als we onszelf mogen zijn, als er een klimaat van liefde en acceptatie aanwezig is. In deze intieme nabijheid kan alles besproken worden, dat aandacht en zorg verdiend. Nabijheid heeft altijd een positief verkwikkend resultaat. Daar bidden we voor en hier gaan we voor. 

We willen het weekend toegankelijk houden voor iedereen, daarom kost dit goed verzorgde weekend slechts € 80,00 per persoon!  

Start: Welkom vanaf 16.00 uur - 17.00 uur (koffie en thee staat klaar), we starten met een warme avondmaaltijd. We eindigen op zondagmiddag rond 16.00 uur. 

Tips:

Het Aanmeldformulier staat onder op deze pagina. Scroll nog voorbij de foto’s naar beneden. Gebruik aub dit formulier voor je aanmelding.

* Je kunt ook met je eigen caravan of camper of tent het weekend meemaken, eventueel gekoppeld aan een paar extra kampeerdagen. 

* Ook  is het mogelijk om in Lelie van Sharon rond het weekend een paar extra dagen te boeken op basis van B&B. 

De nabijweekenden zijn een initiatief van Stichting Bemoedigingssite. Het dient geen enkel commercieel doel. Houd daar rekening mee. Je wordt ontvangen door een team van vrijwilligers die zich allemaal inzetten omdat ze de waarde van deze weekenden zien. 

Keer op keer ervaren we dat God ons overlaadt met zijn gunstbewijzen. Het is zo waar: Waar liefde woont, gebiedt de Heer zijn zegen. Kom dat zelf ervaren! Rijk is nabijheid als geloof, hoop en liefde hand in hand gaan en ons omringen. 

Is een Nabijweekend ook iets voor jou, geef je dan op. Het zal je zeker goed doen! 

namens het Nabij-team, Atty, Bea, Gery, Gerlinde en Gerry 


   

Aanmelding nabijweek

Wil je graag het komende nabijweekend mee komen maken? Dat zouden we heel mooi vinden! We hopen dat we jou straks mogen uitnodigen om te komen. Daarom drie tips:

  • Houd de datum van het eerst komende weekend alvast vrij in je agenda.
  • Zorg dat je telefoonnummer goed wordt doorgegeven! Je word gebeld.
  • Spaar alvast voor dit weekend!

Wat we nu graag van je willen weten:

Accepteer de privacy voorwaarden

Binnen twee weken neemt iemand van ons Nabijteam telefonisch contact met je op. We willen graag met je kennis maken en jouw vragen beantwoorden. Ontvang je geen telefoon in deze twee weken of ben je slecht telefonisch bereikbaar, laat het ons dan weten: mail met Gery Luinstra, gastvrouw nabijweekenden.

Buddy aanvragen

Zit je met geloofsvragen? Ga je door een moeilijke periode? We hebben een aantal toegewijde en gelovige buddy's, die van harte (digitaal) een poosje met je meelopen.

Gebedswerk

Bidden helpt! Heb jij gebed nodig, wij bidden graag voor je. Dit gebedswerk wordt met zorg, vertrouwelijkheid, en in alle rust voor Gods aangezicht gedaan.

Eva 2.0

God neemt vrouwen serieus. Hij rust ons toe tot onbelemmerde dienst in Zijn Koninkrijk. Laat je in 10 avonden onderdompelen in zoveel bijbels houvast dat jou vrijzet en zegent om je Heer te dienen bij welke taak dan ook!

Bemoedigend onderweg met Jezus (40 dagen serie)

Volg via Facebook onze prachtige 40 dagen serie!