Bijbelstudie cursus over M/V

Gerry Velema
folder_openMens
visibility0 share0
12 Jan 2018

De eerste cursus hebben we gehad!  10 woensdag- avonden, online bijbelstudie. Gewoon thuis, en toch verbonden met elkaar!

Tien avonden?? Jam want je bent niet gauw klaar als je gaat nadenken over de man/vrouw relatie in ons land en in gemeenten en kerken. Die tijd moet je willen nemen om te zoeken naar bijbels houvast waarop jij mag staan, als vrouw Anno 2018. Staan op je eigen benen, staan op bijbels fundament, staan in de kracht van God die jou als vrouw enorm serieus neemt en toerust tot elke taak om Hem te dienen en te vertegenwoordigen. 

Een paar reacties van de deelnemers: 

Ik had verwacht dat de zwijgteksten besproken zouden worden, maar dat het onderwerp Zo uitgediept zou worden, DAT had ik niet verwacht. God is nog perfecter en souvereiner dan ik dacht! 

De cursus is voor me bevrijdend! Ik voel me waardevoller in Gods ogen. Als dat geen genade is! 

Het heeft duidelijk voordelen (online cursus): je hoeft er de deur niet voor uit en je kan het later nog eens rustig beluisteren. Ook het chat contact is handig! 

Ik vond je uitleg erg duidelijk en de cursus bracht meer verdieping in waar ik zelf altijd al in heb geloofd. Hierdoor kan ik het beter uitleggen en motiveren aan anderen. 

Het heeft me inzicht en woorden gegeven hoe de bijbel vrouwen niet minder acht dan mannen.

Op een liefdevolle manier gaat deze cursus je denken uitdagen. Beginnen bij Genesis en dan kijken vanuit Gods denken naar man en vrouw. 


Meer weten over deze bijzondere cursus: Online bijbelstudie Eva 2.0


Bekijk ook eens een bemoediging

Tweede kruiswoord
17-03-2016 visibility156 share2
Handen te kort!
22-08-2014 visibility4356 share64
Fijngevoelig
16-08-2013 visibility177 share0
God en mijn behoeften
26-07-2013 visibility157 share0
foto Kaartenset Mix

€ 2,00

Kaartenset Mix
Kaartenset

Kaartenset Mix

Met Jezus, de Vredevorst

27 Dec 2017

Zonder Vredevorst geen vrede