Gerry's boeken en kaarten

Via de webshop Gerry's boeken en kaarten komen regelmatig mooie aanbiedingen langs. Je koopt direct bij de auteur. Van elke bestelling wordt 1 euro overgemaakt aan Stichting Bemoedigingssite.

Vrijdag


Een uniek klein boekje (32 pag.) met het hart van de Bemoedigingssite. Prima geschikt als klein cadeautje. Door hoge staffelkorting breed inzetbaar als evangelisatie-middel, maar ook als geschenkje bij een grotere groep mensen. 

Een gelegenheidsboekje dat nooit ongelegen komt! Zorg dat je een paar in huis hebt!  Een gelegenheidsboekje dat nooit ongelegen komt! Zorg dat je een paar in huis hebt! 

Bestellen:

Vrijdag is een heel geschikt klein cadeautje, dat je makkelijk meeneemt en weggeeft. Aan zieken, ouderen, jongeren, bij visite, bij verjaardagen... bij belijdenissen of doop... Aaan gelovigen en mensen die onbekend zijn met het evangelie.

Zorg dat je paar exemplaren in huis hebt. Om de prijs hoef je het niet laten, een bosje bloemen is duurder!

32 pagina's vol mooie, ontroerende verhalen! In een paar maand tijd: de tweede druk!! 

Bestel Vrijdag bij Gerry's boeken en kaarten. www.gerryvelema.org

Kaarten set


Wij hebben nieuwe bemoedigingskaarten. Je kunt ze kopen als set met 8 kaarten of 16 kaarten. Bij elke bestelling wordt automatisch 1 euro overgemaakt naar de Bemoedigingssite.   

Bestellen:

Bekijk onze kaarten en bestel ze de webshop: www.gerryvelema.org

Boeken van Gerry Velema

Deze serie boeken zijn nauw verbonden met de Bemoedigingssite. Uitgegeven door Uitgeverij Boekencentrum. Per bestelling wordt er 1 euro overgemaakt naar de Bemoedigingssite. 

De serie bemoedigingsboekjes, gerelateerd aan de Bemoedigingssite.  De serie bemoedigingsboekjes, gerelateerd aan de Bemoedigingssite. 
Gerry's boeken: Vrouwen hulpverlening, vrouwen & vrijheid en kinderboeken.  Gerry's boeken: Vrouwen hulpverlening, vrouwen & vrijheid en kinderboeken. 

Onbelemmerd dienstbaar 

Vind je vrijheid in Christus! 

Het is helaas nog altijd nodig om er over te spreken met elkaar! Zeker actueel in de Nederlandse kerk: de positie van de vrouw in relatie tot Gods Woord.

Bouw je leven en je geestelijke vrijheid op de rots Jezus Christus! Hij is betrouwbaar!

Om meer mensen te dienen bij het verkennen van dit onderwerp, heb ik de Eva 2.0 online cursus toegankelijk gemaakt voor iedereen die zich verdiepen in dit onderwerp. Tien afleveringen staan in de serie Eva 2.0 voor je klaar. 

Bijbelse gronden voor volkomen gelijkwaardigheid en even bruikbaar en inzetbaar! Bijbelse gronden voor volkomen gelijkwaardigheid en even bruikbaar en inzetbaar!

Bestellen:

Bestel Onbelemmerd dienstbaar bij Gerry's boeken en kaarten: wwwgerryvelema.nl

Mailadres: [email protected] 

Boekwinkels of grote aantallen

Bestel je voor een boekhandel, dan kun je twee dingen doen: 

a) (gratis) sample aanvragen, mail [email protected]

b) offerte aanvragen, mail [email protected]