Gerry's boeken en kaarten

Onbelemmerd dienstbaar is de basis van de online cursus Eva 2.0 Wil je deze cursus volgen, dan is het aan te bevelen het cursusboek aan te schaffen.

Onbelemmerd dienstbaar


Vind je vrijheid in Christus! 

Het is helaas nog altijd nodig om er over te spreken met elkaar! Zeker actueel in de Nederlandse kerk: de positie van de vrouw in relatie tot Gods Woord.

Dit boekje geeft je een bijbelse onderbouwing voor de geestelijke vrijheid van de vrouw, en dit juist binnen de gemeente van Jezus Christus. Vrijheid en ruimte voor dienende vrouwen moet niet afhankelijk zijn van mensen, niet van moderne invloeden. Dat zou een slag in het gezicht van onze Redder zijn. Hij stierf aan het kruis om o.a. óók alle vijandschap jegens vrouwen volkomen te overwinnen, omdat zij volkomen vrij zouden zijn om Hem te dienen.

Ik heb altijd verzet tegen het etiket 'evangelisch feminist'. Dat is overbodig als Jezus jouw Heer is geworden. Dan ben je vrijgekocht en vrijgemaakt. Mijn vrijheid ligt niet buiten Jezus. Ik vertrouw niet de tijdelijke opleving door wat mensen vinden, of wat tijdsgeesten leren. Dat is drijfzand en even veranderlijk als de wind. Het is veel te mager als vrouwen op de kansel mogen komen in woordbediening, omdat toevallig de meerderheid in de kerk er geen probleem meer mee heeft. Dat is geen vrijheid in Christus, dat is vrijheid van mensen. 

Bouw je leven en je geestelijke vrijheid op de rots Jezus Christus! Hij is betrouwbaar!

Om meer mensen te dienen bij het verkennen van dit onderwerp, heb ik de Eva 2.0 online cursus toegankelijk gemaakt voor iedereen die zich verdiepen in dit onderwerp. Tien afleveringen staan in de serie Eva 2.0 voor je klaar. 

Koop Onbelemmerd dienstbaar en ontvang nieuwe inzichten die je zullen sterken in wat je  gelooft over de vrouw en de man, hun vrijheid en ook haar dienstbetoon naast de zijne!

Bestellen:

Bestel Onbelemmerd dienstbaar bij Gerry's boeken en kaarten. www.gerryvelema.org

Vrijdag


Een uniek klein boekje (32 pag.) met het hart van de Bemoedigingssite. Prima geschikt als klein cadeautje. Door hoge staffelkorting breed inzetbaar als evangelisatie-middel, maar ook als geschenkje bij een grotere groep mensen.

Het boek bevat een prachtig essay: De verloren dochter. 

Bestellen:

Bestel Vrijdag bij Gerry's boeken en kaarten. www.gerryvelema.org

Kaarten set


Onze bemoedigingskaarten! Wordt aangeboden per set van 8 kaarten, verschillende sets mogelijk.  

Bestellen:

Bestel de kaartenset bij Gerry's boeken en kaarten. www.gerryvelema.org

Boeken van Gerry Velema

Deze serie boeken zijn nauw verbonden met de Bemoedigingssite. Uitgegeven door Uitgeverij Boekencentrum. 

Bij eventueel hoge aantallen, of bij boeken die door Gerry zijn geschreven, is het raadzaam even haar een mail te sturen, zodat ze een offerte kan opmaken voor je. 

Mailadres: [email protected]