Nieuws
Ingezonden
Lieve, lieve mensen... Onze Tiago hield veel van mensen. Hij had alleen vrienden. Dat mama voor de Bemoedigingssite werkte, dat wist Tiago. Hij steunde op zijn manier me in deze taak. We hebben zelfs een keertje een bemoediging van hem opgenomen. Dat is nu een zeldzaam mooie herinnering voor ons.

Lieve, lieve mensen...

Onze Tiago hield veel van mensen. Alle mensen, we hebben hem nooit kunnen betrappen op antipathie jegens iemand. Hij had alleen maar vrienden.

Dat mama voor de Bemoedigingssite werkte, dat wist Tiago. Hij steunde op zijn meelevende manier me in deze taak. We hebben zelfs een keertje een bemoediging van hem opgenomen. Dat is nu een zeldzaam mooie herinnering voor ons.

Ik heb zelf Tiago mogen begeleiden op weg naar het Vaderhuis. Stervensbegeleiding voor een verstandelijk beperkte jongen, met een beperkt denkvermogen. 

Het blijft een heel kostbare ervaring. Hij is ons op deze weg voor gegaan, als eerste van ons gezin. Maar we zongen vaak het liedje: Als jij er bent voordat ik ben, zie maar uit naar mij, want ik kom er ook. Dat Vaderhuis heeft een poort die wijd openstaat voor kinderen van God! 

Hartelijk dank voor alle kaarten en brieven en mails die in de afgelopen bij ons binnenkwamen. Als je geen reactie hebt gehad, vergeef het me dan: het was soms te veel om iedereen persoonlijk te antwoorden. 

Gods zegen voor ons allemaal, 

Gerry 

Terug naar nieuws overzicht