Nieuws
Ingezonden
Stel je vragen! Loop niet weg voor je vragen, schaam je er ook niet voor, dát helpt niks. Wij willen met je op zoek naar antwoorden op lastige vragen. Zelfs al is antwoord moeilijk vindbaar...
Durf je vraag te stellen!  Durf je vraag te stellen! 

Vragen stellen getuigt van moed! Sta op met je vraag. Zorg dat je vraag gehoord wordt en zoek naar mogelijke antwoorden. 

In deze crisis, Corona tijd, komen vragen boven die we nooit verwacht hadden dat wij die zelf zouden stellen. Allerlei zekerheden en vanzelfsprekendheden vallen ineens weg. Blijf niet te lang alleen ronddolen met je vraag of vragen, maar stel je vragen. Stel ze aan God, die het heden kent en de toekomst overziet! Vind je dat dat lastig, is het ongewoon voor je, dan willen we je hierbij terzijde staan. Samen op zoek naar antwoorden. 

Vragen confronteren ons soms met diepe of zelfs verstopte emoties . Denk niet dat je de eerste bent die uitroept: 'Heer, hoelang nog?' of 'Heer, waarom toch?'. 'Alstublieft Heer, geef redding en uitkomst!' 

Leg je vraag bij ons neer en wij nemen contact met je op.  Vragen-Bemoedigingssite

Als er veel vragen binnenkomen, spelen we die door naar onze buddy's. Zij zullen in alle liefde met je  op zoek gaan naar mogelijke antwoorden, en ondertussen zullen ze vrede over je bidden. 

Soms kan een vraag door Gerry opgepakt worden om er een bemoediging van te maken. Want heus... ook in onze vragen stellen, staan we niet alleen. Heel veel anderen stellen dezelfde vraag als jij.

Mag de Heer al onze vragen horen en ze beantwoorden, zoals alleen Hij dit kan. 

Toe maar, steek je hand maar op en vraag aandacht voor je vraag!  Toe maar, steek je hand maar op en vraag aandacht voor je vraag! 

Op deze foto een jochie, te midden van klasgenoten. Een prachtig beeld van hoe wij met onze en ook met jouw vragen voor de troon van ons Hemelse Vader willen komen!  

"Hoor ons Heer, wij hebben een vraag aan U..." 

Terug naar nieuws overzicht