Nieuws
Bemoedigingssite
Lieve mensen, het gebeurt twee per jaar dat we het voorrecht hebben om elkaar te spreken. Dan komen alle dingen die zo vanuit dit werk gebeuren, even ter tafel. Het nabijwerk, het buddywerk, het gebedswerk, studio, opnamen en montagewerk, de penningmeester doet verslag. .

We denken na over de toekomst, over wat onze missie is, we sparren samen voor Gods aangezicht over allerlei plannen. Het is werkelijk een heel fijn  gebeuren van gewone, lieve mensen die wat van hun tijd en energie steken in dit bemoedigingswerk! 

Omdat we allemaal verspreid over het land wonen en ook vrij eenzaam ons werk voor Gods aangezicht doen, hebben we ook echt oog en hart voor elkaar. Het zijn kostbare momenten waar een lach, een traan en gebed elkaar spontaan afwisselen. 

Zelf voel ik me diep bemoedigend en gesteund door deze meedenkende groep mensen. 

Er zijn weer mooie plannen ter tafel gekomen, we gaan moedig voorwaarts! Welke plannen / gebeurtenissen: 

  • we zouden graag ondertiteling van onze bemoedigingen elke keer willen meegeven, maar wie zou ons daarbij willen helpen. Je hebt verstand van filmbewerking via de computer en je hebt maximaal twee uurtjes tijd per week beschikbaar en je werkt nauwkeurig! 
  • de eerste twee bijzondere opnamen zijn gemaakt met een nieuwe bemoediger: Ina Veenemans uit Zuthpen. 
  • volgend jaar bestaan we 10 jaar. Hoe kunnen we dat op een bescheiden manier toch feestelijk vieren?
  • we bedanken Anne Velema en Esther Vorsterman van Ooijen hartelijk voor al hun liefde en tijd en bemoedigingen die aan ons pro Deo zijn gegeven. Zij zijn beiden in het afgelopen jaar op eigen verzoek gestopt.
  • we bedanken ook Hanna Swart hartelijk voor het feit dat ze een paar jaar de voorzittershamer voor de Steungroep wilde hanteren. Hanna blijft wel als bemoediger betrokken.
  • we zullen advies gaan zoeken voor het wat leuker stylen van de studio. Nu doe ik het vaak zelf, maar het is niet mijn vakgebied. Dus wat ondersteuning hierbij is echt heel fijn. De eerste stappen lijken gezet. 
  • we hebben in juni 2019 een bereik van ruim 5300 abonnees die wekelijks onze nieuwsbrief zien, als ook een zelfde aantal volgers via Facebook.
  • we zullen opnieuw onze website onderhanden gaan nemen voor de komende vier jaar. Zowel het uiterlijk upgraden als ook nog wat verbeterpunten realiseren voor het functioneren van onze website. 
  • Gerry gaat een Facebook cursus volgen. 

En zo werken met liefde, trouw en met volharding door. Ontvang hartelijke groeten, van de mensen van de Bemoedigingssite! 

Mag God zelf ons voor blijven gaan. 

Liefs, Gerry 

Terug naar nieuws overzicht