Doneren

Bemoedig ons in dit werk! 

Help jij ons bemoedigen?  Wil jij ons werk ondersteunen? 

We zijn een kleine stichting waaraan al onze medewerkers pro Deo meedoen. Als eerste help je al mee door de bemoedigingen door te sturen naar anderen of in je kerk/ gemeente er wat aandacht aan te geven. We hebben bidders nodig die in kleine groepen voor specifieke noden willen bidden, in hun gebedsleven thuis. We hebben buddy's, mensen die het geestelijk aankunnen om voor een korte periode met iemand een poosje op te lopen en deze persoon persoonlijk te bemoedigen.

En dan zal er ook altijd hulp nodig zijn op het financiële vlak. Dankzij donateurs wordt voorzien in de kosten van onze missie. Denk aan hele concrete zaken, afschrijvingen van onze apparatuur, het onderhoud van de studio, jaarlijkse bedragen voor allerlei digitale voorzieningen die we nodig hebben. En ook bouwen we aan een verantwoordde reserve, voor het geval we nieuwe apparatuur moeten aanschaffen.

Deel in dit prachtige, bijzondere werk en deel met ons in de zegen! 

Nu donateur worden? Ja, ik word vriend voor € 25,00 per jaar!


Machtigingsformulier

Hiermee machtig ik Stichting Bemoedigingssite, om via automatische incasso, het volgende bedrag van mijn rekening af te boeken:

Accepteer de privacy voorwaarden


Wat een bemoediging voor ons: jij wilt onze donateur worden!
Hartelijk dank hiervoor.