Sprekers

We mogen ons samen, als mannen en vrouwen, met verschillende leeftijden, uit verschillende kerken, ons inzetten voor de kracht van bemoediging, in Jezus grote Naam.
Wat we alle vijf geloven en wat ons verbindt is dat God van mensen houdt, dat Jezus onze Heiland is, en dat het Woord van God een kostbaar en betrouwbaar inzicht geeft.
In deze passie, schouder aan schouder, hopen we je liefdevol en ruimhartig ten dienste te staan.

Gerry Velema

De vrouw van, moeder van , oma van , vriendin van en zuster van... mensenmens, spreekster, schrijfster

Ze droomde er van om schrijfster te worden. Het werd een hele kluif, maar de boeken kwamen er. Eerst eentje, daarna nog één en toen werkte ze al weer aan aan nummer drie. Inmiddels zijn er 38 boeken verschenen. T och riep God haar voor een andere taak dan het schrijven, En weer begon het met één filmpje... De Bemoedigingssite.

Hanna Swart

Moeder, vrouw van Hendrik, docente, bemoediger, vrouwenwerker, oprichter van Eva's Dochter, levensgenieter.

Als werkende moeder van een jong gezin met 3 opgroeiende jongens is het leven intensief, prachtig en rijk. Als je dan ook nog iets wilt bijdragen aan het Koninkrijk van God, dan …

Anne Velema

Gezin, sporten, lesgeven, ‘Bijbelen’, onderwijs, (s)preken

Bemoedigen is voor mij richtingwijzer zijn, via de schatten van het Woord van God, maar ook naar het hart van de God van het Woord.

Esther Vorsterman van Oijen - Kamphuis

Creatief, bevlogen, familiemens, Italië, spreekster, presentatrice

Omdat ze een stem wil zijn voor hen die geen stem hebben is ze betrokken bij het werk van Compassion en hierdoor leerden Gerry en Esther elkaar kennen. Beide hebben ook een hart voor bemoedigen. En zo komt het...

Wieger Sikkema

Getrouwd, vader van 5 kinderen, bevlogen, vriendelijk, mensenmens, onderwijs, voorganger, Open Doors,

In maart 2015 werd Wieger voorganger van de Evangelische gemeente Berea Noord in Apeldoorn. Wieger is een bemoediger van mensen pur sang. Hij is sinds 2013 betrokken bij de Bemoedigingssite

Ina Veenemans

Ina Veenemans, Westerbork, Moluks, levende relatie met Jezus, passie voor de Bijbel en voor Israël.

Mijn naam is Ina Veenemans-Lawalata, getrouwd met Wim mijn Hollandse man. Ik ben moeder van vier kinderen die inmiddels allemaal getrouwd zijn en hun eigen gezin hebben. Mijn geboorteplek is in het kamp Westerbork geweest, het voormalige doorgangskamp van de Joden. Na de oorlog werd dit kamp een tijd gebruikt om de Molukkers op te vangen – waaronder ook mijn ouders.