Esther Vorsterman van Oijen - Kamphuis

Esther Vorsterman van Oijen - Kamphuis

Esther Vorsterman hoor en zie je alleen terug in de prachtinge herhalingen van haar bemoedigingen. Door haar drukke agenda is ze niet meer instaat om nog vast mee te draaien in ons team. We zijn Esther bijzonder dankbaar voor hetgeen ze heeft ingezet en gegeven! 

Biografie Esther Vorsterman van Oijen.

Esther is getrouwd met Eduard samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen;  Alexander, Fabian en Lois. Ze zijn woonachtig in het pittoreske stadje Hattem. Twee van hun kids wonen inmiddels op kamers in de stad waar ze studeren.

 Na jarenlang actief te zijn geweest binnen de gemeente op gebied van pastoraat, vrouwenwerk, huisgroep leiden, gebedswerk en pionieren  in het leiderschapsteam  is ze nu voornamelijk actief  buiten de gemeente.

 Als veelgevraagd spreekster is ze  te horen en te zien op conferenties, vrouwendagen, in diverse kerken en gemeenten en op de tv bij Family7. Hier presenteert ze op de woensdagavond  het vrouwenprogramma Transparant samen met haar vaste gast aan tafel  Erica Duenk. Ook kom je korte inspiratiemomenten van haar tegen op de Bemoedigingssite. Omdat ze een stem wil zijn voor hen die geen stem hebben is ze ambassadeur van de organisatie Compassion, een prachtige organisatie die kinderen bevrijdt uit armoede in Jezus naam.

Na het afronden van de studie  Psycho-Sociale Therapie is Esther in het dagelijkse leven gaan werken als coach bij  kindercentrum Bzzzonder en als JOP jongeren werker voor een  kerk. In de weekenden geeft  ze (s)preekbeurten en (cre-actieve)workshops  door het hele land.

Ze is een echte mensenmens en kan er enorm van genieten als ze ziet dat mensen tot bloei komen. Werkelijk gaan worden wie ze zijn . Dit is haar grootste missie en passie in het leven. Mensen wakker maken, aanvuren en tevoorschijn roepen zodat ze mogen gaan opstaan en gaan  schitteren zoals God ze van oorsprong bedoeld  heeft .  Verborgen schatten opgraven uit Gods woord en in mensenlevens  “to unlock the untapped potential” . Ze houdt ervan om te schilderen met woorden en verstaat de taal van het hart.  Door persoonlijke voorbeelden en symbolen te gebruiken o.a uit  haar eigen leven komt het verhaal tot leven en weet ze harten te raken en in beweging te brengen.

Haar passie is om op unieke wijze  Gods bevrijdende liefde uit te delen en hierdoor grondgebied te mogen vergroten.  Ze verstaat de tijd waarin ze leeft en weet dat ze net zoals in het bijbelboek van haar  naamgenoot en inspirerend voorbeeld zo doeltreffend staat verwoord “Wie weet of je niet juist  met het oog op deze tijd de koninklijke waardigheid hebt verkregen.”  Daarom kan en wil ze niet langer zwijgen maar een spreekbuis  zijn van Hem overal waar ze komt!