foto Onbelemmerd dienstbaar

ISBN 90-297-1546-4
90 pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 5,00

Onbelemmerd dienstbaar

Gerry Velema

Vind je vrijheid in Christus! 

Helaas nog altijd nodig om over te spreken met elkaar! Het is nog steeds actueel in de Nederlands kerk: de positie van de vrouw in relatie tot Gods Woord. Dit is een lees- en werkboekje om alleen of juist samen met nog een paar vrouwen te bestuderen. Uitgangspunt is dat er meer gezegd wordt over de actieve dienst van vrouwen, waarbij geen beperking in beeld is, dan wat eventueel tegen vrouwen zou pleiten.

Ik heb geprobeerd om te onderzoeken op grond van welke bijbelse fundamenten je als vrouw in volkomen vrijheid en gelijkwaardigheid, je gaven mag inzetten binnen de gemeente. Dit boekje is zeer geschikt ook voor mensen die niet theologisch geschoold zijn, om zelfstandig vanuit Gods Woord en de zoveel bekende teksten, een eigen gefundeerde mening te vormen over dit onderwerp.

Praat niet een ander na, maar ontdek zelf en zelfstandig wat God over dit onderwerp te zeggen heeft. Onderzoek met mij het Woord van God. 

Een bemoediging voor elke vrouw die vrijuit God wil dienen! 

 

Andere Boeken

foto Geliefd kind

€ 5,00

Geliefd kind
Gerry Velema

Waar gebeurde getuigenissen van twee ex-prostituees, opgetekend in opdracht van het Scharlaken Koord. Bijzonder geschikt boekje om aan iemand te geven die God niet of nauwelijks kent. Zeer bemoedigend!

foto Verslingerd aan een man

€ 5,00

Verslingerd aan een man
Gerry Velema

Pooiers en loverboys kunnen dit boekje wel verscheuren, maar vrouwen lezen er in hoe ze weerbaarder kunnen worden. Voorkom dat blinde adoratie voor een (foute) man, je uiteindelijk diep ongelukkig maakt. Leest makkelijk, met praktische tips voor vrouwen!

foto Whom to trust?

€ 5,00

Whom to trust?
Gerry Velema

In Nigeria was ze een gewoon arm meisje, ze wilde wat iedereen graag wilde: uit de armoede komen! Het waar gebeurde verhaal van Grace is een waarschuwing. Niet alleen armoede speelt een rol, maar ook occultisme en een dodelijke angst hielden Grace gevangen.

foto Bloedserieus

€ 5,00

Bloedserieus
Gerry Velema

Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 / 10 jaar over occulte spelletjes. Hoe heb je door dat iets van God is of juist niet van God is? Is toveren hetzelfde als iemand beter maken door voor hem of haar te bidden? Geef kinderen inzicht! Bloedserieus leest als een trein!

foto Sander is bang

€ 5,00

Sander is bang
Gerry Velema

Sander is bang voor de dood. Zijn buurman is dood gegaan. Nu vraagt Sander zich af waar zijn buurman is gebleven? Is hij een sterretje geworden, of een vlinder of engel? Mensen zeggen zoveel. De buurman zei dat hij naar het vaderhuis ging? Zou dat waar zijn? Sander weet niet wat hij zal geloven? Wie heeft er nu gelijk?

foto Onbelemmerd dienstbaar

€ 5,00

Onbelemmerd dienstbaar
Gerry Velema

Nog altijd actueel in de Nederlands kerk: de positie van de vrouw en Gods Woord. Dit is een lees / werkboekje. Bijbelstudie om alleen of samen met anderen te bestuderen. Op grond van welke bijbels fundament kun je als vrouw je gaven dienstbaar en tevens in alle vrijheid in Christus, inzetten. Jezus gaf geen vinger, maar reikte vrouwen zijn hele hand aan!

foto Adam vraag hulp!

€ 5,00

Adam vraag hulp!
Gerry Velema

Adam, vraag hulp is een eigentijdse noodkreet! In dit boekje wordt de positie van de vrouw in de christelijke kerk verkend, zowel in Nederland als in het buitenland. Het pleidooi dat klinkt is een pleidooi voor de unieke samenwerking en aanvulling van mannen en vrouwen op elkaar. Laat dit terug gevonden worden in alle diensten de gemeente, 'het lichaam van Christus' op aarde.