foto Bloedserieus

ISBN 90- 6318 -253-8
115 pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 5,00

Bloedserieus

Gerry Velema

Danique en Jordy zijn twee vrienden en zitten het nieuwe schooljaar in groep zeven. Ze hebben een juf die geen orde kan houden. Volgens Linda, een groot en bazig meisje in de klas, komt dit omdat de juf een heks is. Linda weet dat de juf slechte plannen voor de klas heeft en daar moet toverkracht tegenover staan. Dus begint Linda met een heuse toverclub. 

Danique weet niet wat hij hier van vinden moet, maar hij heeft een wel een eigen reden om mee te doen aan de toverclub. Jordy gelooft er niets van. Juist als ze denken een oude tovenaar te ontmoeten, in Heidema, een oudere man waarvan het hele dorp weet dat hij bidt met mensen en die worden soms hierdoor beter, horen ze van Heidema een heel ander verhaal over God en de toverclub! 

Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 / 10 jaar om te waarschuwen tegen occulte spelletjes. Hoe heb je door dat iets van God is of juist niet van God is? Is toveren hetzelfde als dat je iemand beter kunt maken door voor hem of haar te bidden? Bloedserieus leest als een trein!  

Aan te bevelen om als (groot-) ouders mee te lezen.


Andere Boeken

foto Geliefd kind

€ 5,00

Geliefd kind
Gerry Velema

Waar gebeurde getuigenissen van twee ex-prostituees, opgetekend in opdracht van het Scharlaken Koord. Bijzonder geschikt boekje om aan iemand te geven die God niet of nauwelijks kent. Zeer bemoedigend!

foto Verslingerd aan een man

€ 5,00

Verslingerd aan een man
Gerry Velema

Pooiers en loverboys kunnen dit boekje wel verscheuren, maar vrouwen lezen er in hoe ze weerbaarder kunnen worden. Voorkom dat blinde adoratie voor een (foute) man, je uiteindelijk diep ongelukkig maakt. Leest makkelijk, met praktische tips voor vrouwen!

foto Whom to trust?

€ 5,00

Whom to trust?
Gerry Velema

In Nigeria was ze een gewoon arm meisje, ze wilde wat iedereen graag wilde: uit de armoede komen! Het waar gebeurde verhaal van Grace is een waarschuwing. Niet alleen armoede speelt een rol, maar ook occultisme en een dodelijke angst hielden Grace gevangen.

foto Bloedserieus

€ 5,00

Bloedserieus
Gerry Velema

Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 / 10 jaar over occulte spelletjes. Hoe heb je door dat iets van God is of juist niet van God is? Is toveren hetzelfde als iemand beter maken door voor hem of haar te bidden? Geef kinderen inzicht! Bloedserieus leest als een trein!

foto Sander is bang

€ 5,00

Sander is bang
Gerry Velema

Sander is bang voor de dood. Zijn buurman is dood gegaan. Nu vraagt Sander zich af waar zijn buurman is gebleven? Is hij een sterretje geworden, of een vlinder of engel? Mensen zeggen zoveel. De buurman zei dat hij naar het vaderhuis ging? Zou dat waar zijn? Sander weet niet wat hij zal geloven? Wie heeft er nu gelijk?

foto Onbelemmerd dienstbaar

€ 5,00

Onbelemmerd dienstbaar
Gerry Velema

Nog altijd actueel in de Nederlands kerk: de positie van de vrouw en Gods Woord. Dit is een lees / werkboekje. Bijbelstudie om alleen of samen met anderen te bestuderen. Op grond van welke bijbels fundament kun je als vrouw je gaven dienstbaar en tevens in alle vrijheid in Christus, inzetten. Jezus gaf geen vinger, maar reikte vrouwen zijn hele hand aan!

foto Adam vraag hulp!

€ 5,00

Adam vraag hulp!
Gerry Velema

Adam, vraag hulp is een eigentijdse noodkreet! In dit boekje wordt de positie van de vrouw in de christelijke kerk verkend, zowel in Nederland als in het buitenland. Het pleidooi dat klinkt is een pleidooi voor de unieke samenwerking en aanvulling van mannen en vrouwen op elkaar. Laat dit terug gevonden worden in alle diensten de gemeente, 'het lichaam van Christus' op aarde.