foto Verslingerd aan een man

ISBN 90-75953-08-9
90 pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 5,00

Verslingerd aan een man

Gerry Velema

Verslingerd aan de man is een boekje met vier waar gebeurde verhalen over vrouwen die ieder op hun eigen manier vast kwamen te zitten in hun relatie. Het begon zo mooi, alle vier dachten ze in een droom te zijn beland. Ze werden verliefd, versierd, en raakte verslingerd aan de man. Wat ze niet in de gaten hadden, was dat ze onderhand alles van hun eigen leven en bestaan, beetje bij beetje kwijt waren geraakt. Verslingerd raken zette hun vast en klem in de liefde! En toen hield hij ineens veel minder van hen... De relatie werd een emotionele gevangenis en vaak met de man als een cipier die geweld niet schuwde om hen vast te houden! 

Het is een feit dat pooiers, loverboys, mannen met narcistische eigenschappen dit boekje wel kunnen verscheuren! Uit de rosse buurt bereikten ons soms berichten dat dit boekje geen lang leven beschoren was, zodra een pooier het te zien kreeg.

Maar vrouwen lazen en lezen nog steeds hierin hoe ze weerbaarder kunnen worden. Wat kun je zelf doen om niet 'verslingerd ' te raken aan een man en hoe kun je jezelf helpen als je vastzit. Want als je gaat denken dat er geen ontkomen aan is, als je niet op eigen kracht uit de greep van deze geweldenaar kunt komen, blijkt er toch een Redder te zijn! Er is hulp! 

Leest makkelijk en bevat een paar belangrijke en praktische tips voor vrouwen! 

Andere Boeken

foto Geliefd kind

€ 5,00

Geliefd kind
Gerry Velema

Waar gebeurde getuigenissen van twee ex-prostituees, opgetekend in opdracht van het Scharlaken Koord. Bijzonder geschikt boekje om aan iemand te geven die God niet of nauwelijks kent. Zeer bemoedigend!

foto Verslingerd aan een man

€ 5,00

Verslingerd aan een man
Gerry Velema

Pooiers en loverboys kunnen dit boekje wel verscheuren, maar vrouwen lezen er in hoe ze weerbaarder kunnen worden. Voorkom dat blinde adoratie voor een (foute) man, je uiteindelijk diep ongelukkig maakt. Leest makkelijk, met praktische tips voor vrouwen!

foto Whom to trust?

€ 5,00

Whom to trust?
Gerry Velema

In Nigeria was ze een gewoon arm meisje, ze wilde wat iedereen graag wilde: uit de armoede komen! Het waar gebeurde verhaal van Grace is een waarschuwing. Niet alleen armoede speelt een rol, maar ook occultisme en een dodelijke angst hielden Grace gevangen.

foto Bloedserieus

€ 5,00

Bloedserieus
Gerry Velema

Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 / 10 jaar over occulte spelletjes. Hoe heb je door dat iets van God is of juist niet van God is? Is toveren hetzelfde als iemand beter maken door voor hem of haar te bidden? Geef kinderen inzicht! Bloedserieus leest als een trein!

foto Sander is bang

€ 5,00

Sander is bang
Gerry Velema

Sander is bang voor de dood. Zijn buurman is dood gegaan. Nu vraagt Sander zich af waar zijn buurman is gebleven? Is hij een sterretje geworden, of een vlinder of engel? Mensen zeggen zoveel. De buurman zei dat hij naar het vaderhuis ging? Zou dat waar zijn? Sander weet niet wat hij zal geloven? Wie heeft er nu gelijk?

foto Onbelemmerd dienstbaar

€ 5,00

Onbelemmerd dienstbaar
Gerry Velema

Nog altijd actueel in de Nederlands kerk: de positie van de vrouw en Gods Woord. Dit is een lees / werkboekje. Bijbelstudie om alleen of samen met anderen te bestuderen. Op grond van welke bijbels fundament kun je als vrouw je gaven dienstbaar en tevens in alle vrijheid in Christus, inzetten. Jezus gaf geen vinger, maar reikte vrouwen zijn hele hand aan!

foto Adam vraag hulp!

€ 5,00

Adam vraag hulp!
Gerry Velema

Adam, vraag hulp is een eigentijdse noodkreet! In dit boekje wordt de positie van de vrouw in de christelijke kerk verkend, zowel in Nederland als in het buitenland. Het pleidooi dat klinkt is een pleidooi voor de unieke samenwerking en aanvulling van mannen en vrouwen op elkaar. Laat dit terug gevonden worden in alle diensten de gemeente, 'het lichaam van Christus' op aarde.