foto Voor jou

ISBN9789023927525
Paperback
96 Pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 9,90

Voor jou

Gerry Velema

Voor jou, een boekje om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen. Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: dat is nabijheid! Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.

Gerry Velema schrijft en spreekt graag over nabijheid, dat doet ze gepassioneerd en openhartig. God roept mensen in zijn nabijheid. Voor mensen is het gezond om regelmatig een poosje nabij elkaar te zijn. 

In Voor jou komen vier van haar meest geliefde thema’s aan bod: nabij God zijn, nabij het Woord zijn, een poosje bij jezelf zijn en al die prachtige momenten van het samen nabij elkaar zijn.

Voor jou is het 36e boek van een Gerry Velema, succesvol auteur van boeken voor volwassenen en kinderen.

‘Gerry is zo’n Godzoeker! Met dit boek stimuleert ze ons om zelf ook echte Godzoekers te zijn.’ – Carianne Ros, psychotherapeute

‘De meditaties van Gerry Velema zijn voor mij bemoedigend en inspirerend. Ze komen regelrecht uit het hart en inspireren mij om ermee verder te gaan.’ – Gien Karssen, schrijfster, 93 jaar  Gien Karssen is in 2015 overleden. 

Bij dit boekje horen bijpassende filmpjes. Je vindt ze Kijk gemist. Vul alleen bij tag in: voor jou en ze komen tevoorschijn. Ook de serie van Henri Nouwen komt in dit boekje voor. Kies hiervoor in Kijk gemist alleen onder series de juiste serie van Henri Nouwen. Laat de rest van de velden leeg. 

Gerry over dit boekje

Andere Boekjes Bemoedigingssite

foto Verbonden

€ 9,99

Verbonden
Gerry Velema

Verbonden is het vierde boekje in de serie 'Een bemoediging voor jou!' Het boekje staat vol persoonlijke en eerlijke levenslessen over liefde, vriendschap en relaties. Een boekje, als hartsrelaties je aan het hart gaan!

foto Aangeraakt

€ 9,90

Aangeraakt
Gerry Velema

Een dichte deur. Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Geloven is mooi, maar wat heb je eraan als het tegenzit? Wat heb je dan aan God? Aangeraakt staat vol bemoedigingen voor mensen die onderweg naar Huis, worstelen met geloofsvragen.

foto Voor jou

€ 9,90

Voor jou
Gerry Velema

Voor jou, een boekje om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen. Centraal in dit boekje staat de kracht van nabijheid. Dit is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.

foto Met liefs!

€ 10,90

Met liefs!
Gerry Velema

Het is eerste deeltje in de serie ‘Een bemoediging voor jou!’ In 'Met liefs' maak je kennis met zowel de Bemoedigingssite, als ook het diepe verlangen van Gerry, mensen te bemoedigen in hun leven en geloof!