foto Aangeraakt

ISBN: 9789023970033
Paperback
96 Pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 9,90

Aangeraakt

Gerry Velema

Een dichte deur. Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Geloven is mooi, maar wat heb je eraan als het tegenzit? Wat heb je dan aan God? Wat doet God aan onze eenzaamheid, ziekte en verlatenheid?

Aangeraakt staat vol bemoedigingen voor mensen in herkenbare situaties die onderweg naar Huis worstelen met levensvragen.

Want een groot verschil wordt gemaakt als God mensen mag aanraken. Want als je aangeraakt wordt door God, vind je vaak ook een antwoord of vrede met al die indringende levensvragen. Een boekje vol bemoediging!

 'Aangeraakt is van boven bidden en denken; veel van Hem en een beetje van mij...' - Gerry Velema

Bij Aangeraakt horen ook een aantal bemoedigingsfilmpjes. Je vindt deze via Kijk gemist. Vul hier bij tag het woord 'aangeraakt' in. De bij deze serie passende filmpjes komen dan tevoorschijn.  Laat de rest van de velden leeg. 

Gerry over dit boekje

Andere Boekjes Bemoedigingssite

foto Verbonden

€ 9,99

Verbonden
Gerry Velema

Verbonden is het vierde boekje in de serie 'Een bemoediging voor jou!' Het boekje staat vol persoonlijke en eerlijke levenslessen over liefde, vriendschap en relaties. Een boekje, als hartsrelaties je aan het hart gaan!

foto Aangeraakt

€ 9,90

Aangeraakt
Gerry Velema

Een dichte deur. Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Geloven is mooi, maar wat heb je eraan als het tegenzit? Wat heb je dan aan God? Aangeraakt staat vol bemoedigingen voor mensen die onderweg naar Huis, worstelen met geloofsvragen.

foto Voor jou

€ 9,90

Voor jou
Gerry Velema

Voor jou, een boekje om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen. Centraal in dit boekje staat de kracht van nabijheid. Dit is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.

foto Met liefs!

€ 10,90

Met liefs!
Gerry Velema

Het is eerste deeltje in de serie ‘Een bemoediging voor jou!’ In 'Met liefs' maak je kennis met zowel de Bemoedigingssite, als ook het diepe verlangen van Gerry, mensen te bemoedigen in hun leven en geloof!