foto Verbonden

ISBN 9789023971429
Verzendkosten 2,50

€ 9,99

Verbonden

Gerry Velema

Vriendschap en het liefhebben staat centraal in dit boekje. Het is een thema van mijn hart en tegelijk ook het terrein waar ik de nodige mooie en minder mooie ervaringen heb opgedaan. Mijn levenslessen voor hartsrelaties deel ik met je, in de hoop je te mogen bemoedigen en inspireren. Het is een boekje speciaal voor mensen die, net als ik, intens van hartsrelaties houden.

Liefhebben is zo feestelijk, maar een ‘feestje’ kan in het water vallen. Daarvoor hoeft niet eens zo veel te gebeuren. Het zijn eerder kleine dan grote misverstanden die de omgang vertroebelen. Stoppen met liefhebben houd ik voor onmogelijk. Dan zou ik het kostbaarste bezit van mijn hart verliezen. Liefde is als goud, daar ben je heel zuinig op. 

Het liefhebben van mensen plaatste mij op een bijzondere leerplek met het onderwijs van de Meester van de liefde.

Ontdek zelf hoe sterk een liefdevolle verbinding kan zijn. Hoe liefde blijft hopen, hoe liefde je gevoelig maakt voor de ander. Ontdek dat liefde ruimte en vrijheid biedt. Liefde erkent verschil, maar ook onze eigenheid; zij heeft begrip voor grenzen van de ander, maar ook begrip voor de grenzen van je eigen zelfbescherming. 

Leef Verbonden in liefde, met de ander, ook al ben verschillend, ook al zijn er beperkingen. Leer van je Meester hoe verbinding wél kan.

Gerry Velema

Met gratis twee bijpassende kaarten! 


Bij dit boekje passen 14 speciale filmpjes. Elk hoofdstuk heeft een korte inleiding. Je vindt deze filmpjes: homepagina: klik op kopje Verbonden en volg de aanwijzigingen.


Inleidende filmpjes bij elk hoofdstuk

Andere Boekjes Bemoedigingssite

foto Verbonden

€ 9,99

Verbonden
Gerry Velema

Verbonden is het vierde boekje in de serie 'Een bemoediging voor jou!' Het boekje staat vol persoonlijke en eerlijke levenslessen over liefde, vriendschap en relaties. Een boekje, als hartsrelaties je aan het hart gaan!

foto Aangeraakt

€ 9,90

Aangeraakt
Gerry Velema

Een dichte deur. Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Geloven is mooi, maar wat heb je eraan als het tegenzit? Wat heb je dan aan God? Aangeraakt staat vol bemoedigingen voor mensen die onderweg naar Huis, worstelen met geloofsvragen.

foto Voor jou

€ 9,90

Voor jou
Gerry Velema

Voor jou, een boekje om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen. Centraal in dit boekje staat de kracht van nabijheid. Dit is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.

foto Met liefs!

€ 10,90

Met liefs!
Gerry Velema

Het is eerste deeltje in de serie ‘Een bemoediging voor jou!’ In 'Met liefs' maak je kennis met zowel de Bemoedigingssite, als ook het diepe verlangen van Gerry, mensen te bemoedigen in hun leven en geloof!