Samen bidden

Gerry Velema
folder_openGeloof
visibility0 share2
12 Jul 2018

Dat bidden voor elkaar werkt echt iets uit in de hemelse gewesten. 
Hier op aarde is het hartverwarmend als je weet dat er voor je gebeden wordt en meegeleefd.

Maar in de hemel… God de Vader luistert met vreugde naar je gebed voor anderen. Het is voor de Vader als een prachtig lied, als we bidden voor anderen. Hij, die alleen maar bezig is met anderen. Ook al zeggen wij tegenwoordig soms, stoutmoedig, tegen Hem: Vader, U mag echt wel wat meer om U zelf denken, dat houden wij onszelf ook regelmatig voor. Niet altijd die ander, maar ook ik!

Ik zie Hem glimlachen… Ja, ja… jullie doen dat, ja, jullie wel… Maar Mijn hart is helemaal op jullie gericht. Ik kan niet anders, Ik ben altijd in mijn gedachten bezig met jullie. De hele eeuwige tijd!
Ik ben daar op aarde, en mijn ogen speuren over de aarde heen op zoek naar mensen waar Ik iets voor mag betekenen. Daarom zijn jullie gebeden voor anderen voor mij, als heerlijk reukwerk voor mijn aangezicht. Ik luister er zo graag naar en werk dan met alle liefde met jullie mee aan verlossing, genezing, bevrijding of vergeving. Onze Vader die in de hemelen is... 

In die hemelse gewesten zie ik ook iemand rondlopen, gebogen en met donkere boze ogen. De hele weg loopt hij te mopperen. Venijnig schopt hij steeds steentjes voor zich. Hij is duidelijk aangebrand, kwaad, furieus, nijdig en slecht. Dat komt door al dat bidden. Bidden voor anderen, wat haat hij dat. Het zou verboden moeten worden. Het verpest zijn dag, het verpest zijn werk. Zodra hij opmerkt dat iemand die hij juist net goed in de tang heeft, omringd gaat worden door bidders, kan hij zijn sloop- en breekwerk wel staken, want hij weet bij voorbaat dat hij de verliezer is. Het maakt hem woedend, de verliezer in de hemelse gewesten.

Dat doet ons gezamenlijk bidden.

Dus bidt door, zo vaak als je gedachten even bij die ander zijn die gebed nodig heeft. Geen omhaal van woorden, maar gewoon hun naam voor Gods aangezicht noemen. Bid voor anderen. Zet gebedsgroepen op via Whats app en houd er rekening mee dat God al onderweg is, in aantocht is met zijn reddende, helpende en uitleidende hand!

Bidden, samen bidden, daar zit kracht in.

Op Hem is onze hoop gevestigd.


Liefs, Gerry 

Bekijk ook eens een bemoediging

Kleren
20-02-2016 visibility188 share5
Een Kerstmoment
25-12-2015 visibility1027 share0
Hij kent jouw naam!
16-10-2015 visibility1562 share0
Dichte deur
06-12-2013 visibility1369 share58
foto Kaartenset Mix

€ 2,00

Kaartenset Mix
Kaartenset

Kaartenset Mix

Eindelijk!

22 Mar 2019

Eindelijk was het zover, vandaag...