Alle 'kleine beetjes' maken ons werk mogelijk!

Samen bemoedigen in Jezus kracht en in Jezus Naam.

Ons werk kost niet giga veel, maar we hebben jaarlijks wel steeds terugkerende onkosten. Alle kleine beetjes dragen dit geheel. Denk aan de voorbede voor dit werk, maar ook de giften. Gebed is nodig omdat we ook een geloofswerk zijn. Geld is nodig om diverse onkosten te betalen vanuit de Stichting. Denk aan afschrijving op allerlei video, belichting en audio apparatuur. Een goede sterke computer, diverse programma’s en digitale voorzieningen, zoals een betaald platvorm bij Vimeo, Amber voor de ondertiteling, Nabij-telefoon beantwoording XOIP, onze webhosting, mailverzendingen op vrijdag, telefoonkosten voor het telefonische nazorgwerk.

Zie hiervoor het jaarverslag van de penningmeester. Met elke vrijwillige gift draag je bij aan dit prachtige liefdes-werk. 

ANBI

De Bemoedigingssite is een geloofswerk, maar we zijn voor de overheid een erkende ANBI stichting. Alle onze vrijwilligers werken pro Deo mee. 

We dienen een algemeen nut: het bemoedigen van mensen maakt hen sterker en weerbaarder. Ik denk in dit verband ook aan het bijzondere werk van onze Nabijweekenden. Hier zien we zo duidelijk wat de bemoedigingen doen en wat liefdevolle nabijheid met het hart van Christus in ons, doet met de ander. Het is bijzonder elke keer weer. Ook dit wordt gedaan zonder winst, eerder ondersteunt de Stichting dit bemoedigingswerk, zodat ook mensen met een smalle beurs naar ons toe kunnen komen. 

Heb je vragen over financiën, je kunt het stellen aan onze Penningmeester, Remmelt Bouma. Zie hieronder. 

ANBI gerelateerde informatie:

1) Statuten Stichting Bemoedigingssite

2) Financieel verslag 2022, zie hier onder

3) Uittreksel kamer van koophandel

5) Zie het beleidsplan 2020- 2022 of lees het jongste beleidsplan 2023 - 2026 

Financieel verslag is opgesteld door Remmelt Bouma,  juni 2023 Financieel verslag is opgesteld door Remmelt Bouma,  juni 2023