Brassa Suriname!

Gerry Velema
folder_openSamenleving
visibility0 share0
16 Aug 2019

We wisten al wel dat sommige broers en zussen in Suriname de Bemoedigingssite ontvingen, maar de laatste maanden bereiken we via o.a. Facebook pas echt Suriname. Dat is zo overduidelijk te zien aan de reacties die we krijgen. Vaak klinkt een 'Amen!' op de bemoediging, maar ook met andere woorden wordt de waardering vanuit elders, duidelijk gemaakt. 

Ons werk is een bijzonder werk. Bijna onzichtbaar, zonder podium, zonder toeters en bellen en ook zonder roem van mensen. 

In alle rust maken we hier thuis in de studio, korte videoboodschappen. Bemoedigingswoorden van God die in de naam van onze Heer uitgezonden worden via het internet. Ik geloof in de kracht van bemoedigen. Ik geloof dat God zelf mensen bemoedigd door dit werk heen. Dat is ook enorm om te beseffen: God, onze Heer, werkt met ons samen. Hij zelf zorgt elke keer opnieuw voor rijke zegen. Zegen die harten versterkt en mensen soms zo persoonlijk aanspreekt. Dat kan niet anoniem, maar God werkt ook niet anoniem, maar heel persoonlijk. Hij doet dat door ons werk heen, en daarom doen we het ook biddend en in dit vertrouwen. God weet wat jij en ik vandaag nodig hebben! 

Dit werk gaat via een digitale weg, via internet, via zoiets als facebook, de website, de gratis wekelijkse nieuwsbrief. Ik vond het bijna 10 jaar geleden ook een aparte weg die ik nauwelijks kende, maar God zette me toch aan om hier mee te beginnen.

Ondanks dat de middelen zo afstandelijk lijken, weet ik inmiddels hoe persoonlijk God er door heen werkt. Ja, we doen dit werk daarom in Jezus Naam. Het is ook echt bedoeld van hart tot hart, van huis tot huis, van mens tot mens, zodat we elkaar leren (her-)kennen als broers en zussen van God de Vader. 

Lieve mensen in Paramaribo en elders in Suriname, Nederlandse Antillen, Indonesië, België, Zuid Afrika en waar je ook maar onze Nederlandse bemoedigingen kunt volgen: ik zou je een echte Surinaamse 'brassa' willen geven!

Ik geloof dat wij elkaar tot zegen en steun mogen zijn. Over en weer! Dit zegt Gods Woord over ons: Sámen met alle heiligen, met al die kinderen van God die over de wereld verspreid zijn, zullen wij de grote rijkdom van Gods Koninkrijk gaan zien en verstaan. Amen! 

Hartelijk dank voor alle reacties! Geef je op als abonnee en blijf nog sterker met ons verbonden.

Jouw reactie bemoedigt ons! Draag de bemoedigingen uit en wees zelf ook zeer bemoedigd in Jezus Naam! 

Eenmaal gaan wij elkaar ontmoeten, misschien hier en anders als Hij ons bijéén vergadert en thuis haalt. 

Met liefs, Gerry 


Bekijk ook eens een bemoediging

Het zwijgende Woord
15-02-2019 visibility826 share31
Troostpleister & wonderkusjes
06-04-2018 visibility1064 share111
God in onze relaties
06-11-2015 visibility1496 share0
Loslaten
03-07-2015 visibility1675 share7
foto Verbonden

€ 9,99

Verbonden
Gerry Velema

Verbonden is het vierde boekje in de serie 'Een bemoediging voor jou!' Het boekje staat vol persoonlijke en eerlijke levenslessen over liefde, vriendschap en relaties. Een boekje, als hartsrelaties je aan het hart gaan!

De bemoedigingssite

06 Sep 2019

Bemoedigen blijft onverminderd nodig in onze dagen. Doe met ons mee, wees betrokken en word (gratis) abonnee!