Welkom op het 25ste , ons laatste Nabijweekend

Gods Nabijheid is werkelijk een weldaad voor je ziel en je geloofsleven. Heb je het nodig, verlang je naar meer intimiteit met de Here God: KOM!!

Je kunt nu aanmelden voor het 25ste Nabijweekend van 6 - 8 september 2024 

Thema: 'In uw Nabijheid!'. 

We mogen je weer hartelijk uitnodigen voor het komende Nabijweekend begin september. Het zal ons laatste weekend worden. Als thema heb ik gekozen: In Uw nabijheid. 

Want alles draait in ons weekend om de Nabijheid in en met onze Heer Jezus Christus. 

We geloven dat uit Hem en ook Hem alles wat wij doen uit liefde voor Hem, gezegend zal zijn en Hij zelf bij ons zal zijn. Zodat we echt 48 uur lang vertoeven mogen in een atmosfeer die 'hemels' is. Even de zorgen parkeren, even je lasten achter je laten, even je geloofsvragen op zachtjes zetten, even relatie vraagstukken aan de kant schuiven, om deze tijd te reserveren voor jouw Heer en jij. Tijd dat Hij mag spreken tot je hart en jij niet afgeleid wordt door alle beslommeringen van de dagen. 

Het heeft inmiddels zoveel vrouwen goed gedaan en gezegend. We zullen ook dit weekend samen willen gaan voor een heel mooi en rijk gezegend weekend. Ben jij er bij? 

De kosten voor dit bijzondere weekend, inclusief een heerlijke catering en het programma (en geen collecten), zijn slechts:

                              € 130,00 p.p. dit op basis van een tweepersoonkamer. 

                              Het aanmeldformulier vind je onder aan deze informatie-pagina.

Nabijheid ervaren. Wij ervaren het elk weekend opnieuw, wat een mega zegen ligt er in gewoon thuis zijn in de rust bij VaderGod. Daar zetten we ons als team echt voor in. Er zijn soms oorzaken waardoor je je vervreemd voelt van het geloof. Je Hemelse Vader is niet meer zo vertrouwd als vroeger. Je bent je misschien wat eenzaam gaan voelen en het lijkt alsof Hij je niet hoort. Dit weekend heeft zoveel mensen goed gedaan, hen moed gegeven, de weg van herstel van nabijheid en verbinding opnieuw of voor het eerst laten zien. Daar zijn we God enorm dankbaar voor.  

Voor ons zelf zijn het ook hele bijzondere weekenden. Ook wij komen in de stilte en de rust van onze Vader. Samen zijn als een gezin thuis bij elkaar. 48 uur in nabijheid:

Dichtbij onze Hemelse Vader, dichtbij Zijn Woord, dicht bij onszelf, en omdat we een kleine groep zijn, zijn we ook dichtbij elkaar. Het komt dichtbij dat we 'kinderen van één gezin' thuis, bij VaderGod en bij elkaar zijn.  En de Heer, onze Abba, Pappa, Vader is in ons midden.  

Daarom kiezen we bewust voor een kleine groep: (10 - 14) gasten.

Onze weekenden zijn ook geschikt voor mensen met een (fysieke of tijdelijke) beperking. Overleg dan vooraf met onze gastvrouw Gery de Haan. 

Mannen kunnen we alleen uitnodigen als er meerdere mannen (echtgenoten) meekomen. 

Trefwoorden: 

Op je verhaal komen, vertrouwelijke sfeer, liefdevol samenzijn, inspirerende woorden, samen zingen, aanbidding, persoonlijke voorbede, het kruis van Christus, heilig Avondmaal, huisconcert, heerlijke maaltijden, mooie omgeving, vakantie-oord, bosrijk en nabij het mooie plaatsje Urk. 

Waar?

In het geriefelijke Familiehuis op het vakantiepark ' Urkerbos, Vormtweg 9, 8321 NC Urk. Wandelen en zwemmogelijkheid voor de liefhebber. Voor kennismaking met de accommodatie: https://www.urkerbos.nl/huren/familiehuis-groepsaccommodatie

Belangstelling? 

We hebben beperkte ruimte, dus geef je vandaag of zo spoedig mogelijk op. Wij nemen  telefonisch contact met je op voor een verdere kennismaking. 

Want we werken niet met 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Vanaf dat het begin van ons werk, stellen we de groep biddend samen. We weten ons in dit werk diep afhankelijk van onze Heer Jezus.  We doen het pr Deo voor Hem, daarom geloven we ook  dat Hij ruimhartig met ons wil meewerken met Zijn onmisbare leiding en zegen. 

Prijs van de kamers: 

De prijs van het Nabijweekend wordt bewust laag gehouden door financiële ondersteuning. Hierdoor hebben ook mensen met een smalle beurs een kans.  We hebben alleen twee-persoonskamers tot onze beschikking. Daarom betaal je meer als je graag alleen wilt slapen. Alleen hebben wij maar twee mogelijkheden om alleen te slapen.  

Een slaapkamer voor twee personen is p.p. € 130,00. Dit is inclusief een opgemaakt bed, de volledige en goed verzorgde catering en het prachtige programma. 

Een kamer alleen daar rekenen we €195 voor. 

Aarzel niet te lang, als je je opgeeft, bellen wij binnen een paar dagen. Weet je van harte welkom op ons komende weekend, het 25 ste Nabijweekend! 

Het Nabijteam, 

Heb je nog vragen: Onze gastvrouw op Urk!

Heb je nog speciale vragen over het logeren, overleg dan met onze gastvrouw Gery de Haan. (Luinstra). Je kunt haar mailen en als je wilt, kan zij je ook terugbellen. 

mail: geryluinstra@gmail.com