Welkom op het 25ste Nabijweekend

Gods Nabijheid is een weldaad voor je ziel en je geloofsleven.

Je kunt nu aanmelden voor het 25ste Nabijweekend van 6 - 8 september 2024 

Thema: 'In uw Nabijheid!'. 

Meer informatie volgt... 

De kosten voor dit bijzondere weekend, inclusief een heerlijke catering en het programma en geen collecten, zijn slechts:

                              € 130,00 p.p. op basis van een tweepersoonkamer. 

                              Aanmeldformulier vind je onder aan deze informatie-pagina.

Verbinding 

Nabijheid, verbinding maken heeft een diepe heilzame werking. Wij ervaren dit telkens opnieuw gedurende onze weekenden. Er zijn veel oorzaken waardoor we (vaak tijdelijk) minder goed verbinding kunnen maken en daardoor ons eenzaam voelen. Dit weekend heeft al zoveel mensen goed gedaan, moed gegeven, de weg van herstel van nabijheid en verbinding laten zien. Daar zijn we God enorm dankbaar voor.  

We zijn 48 uur in nabijheid: dichtbij onze Hemelse Vader, dichtbij Zijn Woord, we komen ook dicht bij onszelf, en we zijn als kleine groep ook dichtbij anderen. We komen als een gezin thuis, bij VaderGod en bij elkaar.  En de Heer is in ons midden.  

Daarom kiezen we bewust voor een kleine groep: (10 - 14) gasten.

Onze weekenden zijn ook geschikt voor mensen met een (fysieke of tijdelijke) beperking.

Ook echtparen zijn deze keer welkom. 

Trefwoorden: 

Op verhaal komen, vertrouwelijke sfeer, samenzijn, inspirerende woorden, samen zingen, aanbidding, persoonlijke voorbede, het kruis van Christus, heilig avondmaal, huisconcert, heerlijke maaltijden, mooie omgeving, bosrijk en nabij het mooie plaatsje Urk. 

Waar?

In het geriefelijke Familiehuis op het vakantiepark ' Urkerbos, Vormtweg 9, 8321 NC Urk. Wandelen, zwemmen voor de liefhebber. Voor kennismaking met de accommodatie: https://www.urkerbos.nl/huren/familiehuis-groepsaccommodatie

Belangstelling? 

We hebben beperkte ruimte, dus geef je zo spoedig mogelijk op. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op voor verdere kennismaking.

We werken niet met wie het eerst komt, die het eerst maalt. We stellen elk weekend de groep biddend samen. Zo werken we vanaf het begin. We weten ons in dit werk diep afhankelijk van onze Heer Jezus.  

Prijs van de kamers: 

De prijs van het Nabijweekend wordt bewust laag gehouden door financiële ondersteuning. Hierdoor hebben ook mensen met een smalle beurs een kans.  We hebben alleen twee-persoonskamers tot onze beschikking. 

Slaapkamer voor twee personen is p.p. € 130,00. Dit is inclusief volledige en goed verzorgde catering en het programma. 

Wil je graag een kamer voor jezelf, overleg dan van te voren. Dan betaal je de helft van het werkelijke bedrag extra, dus €195. Hiervoor stellen we 2 kamers beschikbaar. 

Weet je van harte welkom op ons komende weekend, het 24 ste Nabijweekend! 

Het Nabijteam, 

Heb je nog vragen: Onze gastvrouw op Urk!

Heb je nog speciale vragen over het logeren, overleg dan met onze gastvrouw Gery de Haan. (Luinstra). Je kunt haar mailen en als je wilt, kan zij je ook terugbellen. 

mail: geryluinstra@gmail.com