Nieuws
Extern
In Roden is in 2018 een prachtig initiatief geweest in de GKV Roden. Daar is deze bijzondere CD geboren, in het midden van een Vrijgemaakte kerk. Nog altijd een bijzondere CD voor iedereen die van muziek houdt, maar ook behoefte heeft aan bemoediging en inspiratie.

In Roden is een prachtig initiatief gestart in de GKV Roden. De dominee Johan Plug enthousiasmeerde een aantal muzikanten om tijdens bijzondere diensten te komen met bijzondere liederen en muzikale bijdragen.

Andre van der Weide nam hiervoor het voortouw. Hij was al actief met muziek bezig in de kerk, met een prachtige groep muzikanten. Ook componeerde hij zelf muziek. Hij werd gesteund bij dit plan door veel mensen die van harte mee werkten aan dit project.

De CD 'In de hemel brandt nog licht!' neemt je mee langs allerlei aspecten van een eredienst. Het is een prachtige opname geworden, kosten noch moeite zijn gespaard. 

Verder verwijs ik voor alle informatie over deze CD, de mensen die hebben meegewerkt,  en ook hoe je deze CD kunt bestellen, hun agenda en vervolg van plannen, naar hun website: Noorderlicht Project 

Warm aanbevolen! 

Gerry 

Terug naar nieuws overzicht