foto Met liefs!

ISBN: 9789023920458
Paperback
104 Pagina's
Verzendkosten € 2,00

€ 10,90

Met liefs!

Gerry Velema

Het is eerste deeltje in de serie ‘Een bemoediging voor jou!’
In 'Met liefs' maak je kennis met zowel de Bemoedigingssite, als ook het diepe verlangen van Gerry, mensen te bemoedigen in leven en geloof! Met Corrie ten Boom als grote inspirator heeft Gerry Velema gekozen voor het actief online bemoedigen van mensen. 

Deze Bemoedigingssite heeft in korte tijd enkele duizenden abonnees gekregen. Wekelijks stuurt Gerry haar abonnees een nieuw filmpje, maar ook een bijpassende stukje proza, die beiden bemoediging in Jezus Naam aanbieden.
Met liefs is een kennismaking met de thema’s waarin Gerry Velema zich verdiept heeft, zoals loslaten, (zelf) vertrouwen, liefde, vergeving, nederigheid, dienstbaarheid en levensmoed.

De bemoedigingen in 'Met liefs' zijn met zorg verzameld in dit unieke geschenkboekje.

Bij Met liefs horen ook bijpassende bemoedigingsfilmpjes. Je vindt ze in Kijk gemist. Vul bij tag de woorden 'Met liefs' in en de filmpjes komen tevoorschijn. Ook past de serie van Henri Nouwen bij sommige hoofdstukken. Die vind je onder series!  Laat de rest van de keuzevelden bij Kijk gemist leeg. 


Gerry over dit boekje

Andere Boekjes Bemoedigingssite

foto Verbonden

€ 9,99

Verbonden
Gerry Velema

Verbonden is het vierde boekje in de serie 'Een bemoediging voor jou!' Het boekje staat vol persoonlijke en eerlijke levenslessen over liefde, vriendschap en relaties. Een boekje, als hartsrelaties je aan het hart gaan!

foto Aangeraakt

€ 9,90

Aangeraakt
Gerry Velema

Een dichte deur. Een vastgelopen relatie. Onverhoorde gebeden. Oververmoeidheid. Geloven is mooi, maar wat heb je eraan als het tegenzit? Wat heb je dan aan God? Aangeraakt staat vol bemoedigingen voor mensen die onderweg naar Huis, worstelen met geloofsvragen.

foto Voor jou

€ 9,90

Voor jou
Gerry Velema

Voor jou, een boekje om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen. Centraal in dit boekje staat de kracht van nabijheid. Dit is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.

foto Met liefs!

€ 10,90

Met liefs!
Gerry Velema

Het is eerste deeltje in de serie ‘Een bemoediging voor jou!’ In 'Met liefs' maak je kennis met zowel de Bemoedigingssite, als ook het diepe verlangen van Gerry, mensen te bemoedigen in hun leven en geloof!